Til toppen

august 2016

Lofoten Triathlon 2018

The Arctic Triple is to be the complete and full experience of the Lofoten Islands. Not only as three spectacular races, but also as a door opener to the culture and people of Lofoten. Our vision is that The Arctic Triple is a 100 % made in- and by Lofoten. Everyone who takes part in the triple should feel like they have had an experience for a lifetime!

Fredrikstad Triathlon

Fra og med 2016 flyttes Fredrikstad Triathlon til Fredrikstad sentrum. Vi gleder oss til å ta imot deltakere, publikum og samarbeidspartnere til en sprintdistanse med x-faktor. Fredrikstad Triathlon er en konkurranse hvor ”alle” over 17 år kan delta. Skiftesonen er plassert på Stortorvet midt i hjertet av byen. Med ”snille” løyper og et meget publikumsvennlig arrangement, ønsker vi hjertelig velkommen 19. august.

Trondheim Triathlonklubb

 

Trondheim triatlonklubb ønsker å danne et kraftsentrum for triatlon i Midt-Norge. Deres hovedmålsetting er å bidra til et aktivt triatlonmiljø i Trøndelag, ved å ha et aktivt treningsmiljø og arrangere attraktive konkurranser.

Trondheim Triathlon

Trondheim triatlon er et årvisst fyrtårn for triatlon nordafjells. Arrangementet passer for alle som trener allsidig, og vil sette seg et spektakulært mål for sommeren.

Deltagerne gjennomfører en vakker reise i og rundt Trondheim. Etter å ha blitt skysset ut med båt til Munkholmen, går svømmeetappen inn fra holmen til landgang midt blant tilhengerskaren i Ilsvika. Sykkeletappen fører deltagerne ut til Byneset langs fjæresteinene i Trondheimsfjorden. Løpeetappen går inn i byen langs Nidelva, rundt Kristiansten festning, og til målgang i Ilsvika.

G-Max Åsane Sprint Triathlon

G-Max Åsane Sprint Triathlon ved Liavannet. Den 750 meter lange svømmedelen er godt synlig fra land. Dette er en sprint hvor det kjøres 8 runder på sykkel. Det er lov å ligge på hjul under syklingen (draft legal). Løpdelen er nøyaktig oppmålt til 5000 meter og går på grusveien rundt Liavannet. Løypen er helt flat og det løpes 3 runder. For ungdom blir det en supersprint som er halv distanse av en sprint triathlon. Etterpå bli det en barneløp for de yngste.

Uvdal triathlon

Mellom Kongsberg og Geilo ligger Uvdal, rik på norsk natur, kultur og tradisjoner. Uvdal er et populært hytteområde, med store fjellområder som Hardangervidda Nasjonalpark og Trillemarka Naturvernområde innenfor kommunens grenser.

 

3XGames

GJERDRUM 3XGAMES TRIATLON

Lysdammen i Gjerdrum
2022, Gjerdrum, 

DISTANSER 2016:
SUPERSPRINT:  400m Svømming, 10km sykling & 2,5km løping!
SPRINT:                  750m Svømming, 20 km sykling & 5km løping!
OLYMPISK:         1500m Svømming, 40km sykling & 10km løping!
TRISTAFETT:      Sprintdistanse for Bedrift / Lag

Annonse

Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19
Denne sommeren kan du finne mange spennende triathlon i Norge. Her er en oversikt ove...
Tirsdag, 3 April, 2018 - 14:00
Noen gode tips til hva du kan legge i påskeegget til en triatlonutøver. Ikke alltid s...
Tirsdag, 27 mars, 2018 - 14:59

Annonse

Følg oss på facebook

Følg oss på Instagram