Til toppen

Annonse

Om Trianytt.no

Triathlon er en multisport som består av svømming, sykling og løping. Distansene for hver disiplin varierer, men de avvikles alltid i denne rekkefølgen.
Her på siden trianytt.no er målet vårt å få skribenter innenfor triathlon miljøet til å skrive om Triathlon og komme med råd og tips innenfor sporten.
Trianytt.no vil også følge det som skjer innenfor det norske triathlonmiljøet av både personer og konkurranser. Trianytt.no er side for aktive mennesker som søker informasjon og veiledning og trening og triatlonsporten.


Kontakt oss:

Vennligst benytt vårt kontaktskjema dersom du ønsker mer informasjon om trianytt.no.
Trianytt.no drives av Mercur C. Mercur Ce jobber med å utvikle og drifte interaktive innholdstjenester mot forbruker- og bedriftsmarkedet.
Dersom du ønsker å annonsere på trianytt.no, kan du lese mer her.

Mercur C
Org: 929000331
Bevervegen 1
N- 5236 Rådal

Epost: benytt kontaktskjema


Mottak av pressemeldinger:

Alle pressemeldinger kan sendes direkte til: post@trianytt.no


Nettstedet er utviklet av - og benytter webpubliseringsløsning fra Oneiros as.


Juridisk

Rettigheter og ansvar:

Trianytt.no og/eller Mercur C er ikke ansvarlig for innhold på tredjeparts nettsteder som vi referer til.

Vårt ansvar

Trianytt.no og/eller Mercur C er ikke ansvarlige for innhold på tredjeparts nettsteder som vi peker til eller innhold på sider som disse peker til. Dersom noen av de nettstedene som vi peker til eller referer til opererer utenfor Norsk lov vær vennlig å bruk epost for å gjøre oss oppmerksom på tilfellet.

© Kopirettigheter

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med Mercur C er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov.

Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

Personvern

Dette nettstedet samler ikke inn personlig informasjon eller informasjon som kan identifisere deg som person eller som gjør at du som person kan bli kontaktet.
Unntak vil være utsendelse av nyhetsbrev (epost). Disse krever registrering av navn og epostadresse. denne informasjonen vil ikke bli gitt til noen utenfor Mercur C.

Siden vi ikke samler inn personlig informasjon på dette nettstedet unntatt epostadresse som nevnt over så gir vi ikke ut noe personlig informasjon til tredje part eller bruker personlig informasjon til noe annet formål.

Personvern annonser

For å finne ut mer om annonsesystemets bruk av cookies, informasjonsoppsamlingsrutiner og fratrekkingsprosedyrer, vennligst klikk her.

Annonse

Annonse

Følg oss på facebook