Til toppen

Annonse

LØPET DER MÅLLINJEN TAR DEG IGJEN!

Foto: WINGS FOR LIFE WORLD RUN STAVANGER 2014

WINGS FOR LIFE WORLD RUN

Foto: WINGS FOR LIFE WORLD RUN STAVANGER 2014

WINGS FOR LIFE WORLD RUN RETURNERER TIL STAVANGER 3. MAI 2015

Søndag 3.mai arrangeres Wings for Life World Run -  et globalt veldedighetsløp som arrangeres i 33 land på 35 ulike steder fordelt på 5 kontinenter rundt om i verden - nøyaktig samtidig. Målet er å samle inn penger til organisasjonen Wings for Life, som jobber med å finne en kur for å helbrede ryggmargskader.

Løpet har ingen fast distanse, og du kan selv velge hvor langt du ønsker å løpe - men det er en liten twist: Mållinjen kommer bakfra i form av en bil som starter 30 minutter etter at startskuddet for deltagerne har gått, og følgebilen øker stadig hastigheten. Hver bil styres av den globale løpsplanen og befinner seg dermed på samme tilbakelagte distanse i hver eneste konkurranseløype verden over. I det bilen tar deg igjen er løpet over. Slik fortsetter det til kun én kvinnelig og én mannlig løper gjenstår, både nasjonalt og globalt.

 

I fjor løp Elise Selvikvåg Molvik(19) fra Sandnes raskest og lengst blant kvinnene i Wings for Life World Run, og ble kåret global vinner blant totalt 35.000 deltagere fra 126 nasjoner.– ­­­­Det var det beste løpet jeg var med på i 2014! Folk bør delta fordi det er et helt magisk løp, men samtidig fordi påmeldingsavgiften går til et godt formål, I tillegg er terskelen lav for å delta siden deltagerne selv kan bestemme hvor langt de ønsker å løpe, forklarer den kvinnelige globale vinneren som vurderer Florida eller Stavanger som årets løpsdestinasjon søndag 3.mai 2015.

Alle kan delta!

Konkurransen inkluderer hele spekteret av løpere, alle fra bedagelige hobbytrimmere til profesjonelle ultraløpere kan delta. Løpet har ingen fast distanse, og hver eneste deltager, på hele kloden, vil starte på nøyaktig samme tidspunkt. Nytt av året er at deltagere ned til 16 år og rullestolbrukere også kan delta. Løpet går 35 steder, og en fullstendig liste over alle stedene er tilgjengelig på www.wingsforlifeworldrun.com/locations

Annonse

10 tips til deg som skal løpe maraton
Dersom du er en av dem som har gjennomført flere, eller skal gjennomføre din første 4...
Mandag, 18 February, 2019 - 09:10
Foto av Maratonkarusellen: fra Bergen Skogsmaraton 2018.
Maratonkarusellen er en gruppe som kun arrangerer lange løp, dette gjøres i samarbeid...
Tirsdag, 29 januar, 2019 - 10:58
Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19

Annonse

Følg oss på facebook