Til toppen

Annonse

Test: 2XU våtdrakter

Jon Thorp og Henrik Oftedal har testet 2XU våtdrakter.
DETTE ER ET ANNONSEBILAG
X:3

Jon Thorp og Henrik Oftedal har testet 2XU våtdrakter.

X:3

Jon Thorp og Henrik Oftedal har testet 2XU våtdrakter. Her kan du lese hva de mener om hver modell og få hjelp til og finne drakten som passer deg best !

Etter å ha testet 2XU sine nye våtdrakter er hovedinntrykket at her får man valuta for pengene.  Avhengig av hvor god svømmer du er og hvilke ambisjoner du har vil du blant disse draktene finne en som passer nettopp deg. Dette er våtdrakten for elite så vel som for den som vil forsøke seg på triathlon for første gang.

X:3          

Den ypperste for den mest kresne triathleten og svømmeren. Drakten gir deg akkurat de tilbakemeldingene som du håper på. Stretchen i drakten gir deg en fleksibilitet i skuldrene som gjør det mulig å utnytte en god svømmeteknikk. Du blir rett og slett mindre sliten i skuldrene. Sammen med frontpaneler og 2XU rollbar sikres god rotasjon og oppdrift. Du får raskt go’følelsen med X:3. Drakta gir deg rett og slett et forsprang.

 

V:3         

Dette er drakten som hjelper triathleten til og bli en svømmer. Drakten har litt mer oppdrift og gir litt mer støtte, som igjen hjelper på stabiliteten og rotasjonen i vannet. Catch panelene på underarmene sammen med nytt design på fremside legg gir utvilsomt økt fart i vannet. V:3 opplever vi som et meget godt valg for den som ønsker å svømme raskt med minst mulig bruk av energi. Dette er favoritten til mange av de ledende triathleter, og ikke minst de ledende triathletene i Norge.

 

R:3          

Etter vår mening er dette drakten for mosjonisten og triathleten som ønsker en så god oppdrift og fleksibilitet som mulig til en god pris. Når vi sammenlignet R:3 med X:3 og V:3 var det først og fremst fleksibiliteten som utgjorde den største forskjellen i favør av X:3 og V:3. Men helt klart, her får du mye for penga.

 

A:1         

Dette er drakten for den som er ny og vil prøve seg på triathlon. A:1 har en meget god oppdrift, gir god stabilitet og er behagelig varm. Drakten er imidlertid ikke like fleksibel som de andre 2XU draktene. Alt i alt et meget godt førstevalg for den som vil prøve seg på triathlon.

Annonsebilag: 
1

Annonse

Annonse

Følg oss på facebook