Til toppen

Annonse

Slutt å løpe rundt deg selv

Artikkeltype: 

– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har ikke i sitt stille sinn og med en viss bitterhet tenkt denne tanken. Et maraton trenger ikke å gjøres hardere enn det allerede er. Hotels.com™ har listet opp noen morsomme og annerledes maratonløp rundt om i verden, sammen med de perfekte overnattingsalternativene for løpeentusiaster på alle nivåer.

 

Midnight Sun Marathon, Norge

Midnight Sun Marathon er verdens nordligste AIMS-sertifiserte maratonløp (Association of International Marathons and Distance Races). Løpet finner sted hvert år i juni, og som navnet antyder, foregår det om natten slik at deltakerne får oppleve midnattssolen.


Foto: Truls Tiller

Foto: Truls Tiller

Ønsker du å løpe Midnight Sun Marathon ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

Bo på Smarthotel Tromsø, et stilig og komfortabelt hotell midt i Tromsø sentrum. Hotellet har 160 rom og kan tilby kostnadsfri Wi-Fi og sykler til fri disposisjon i tillegg til «snackstasjon» og restaurant. Interiørdesignen er i typisk nordisk stil, og hotellet støtter lokale entreprenører ved å hjelpe gjestene til å bestille turistopplevelser med dem.

Smarthotel Tromsø fra 572 NOK per rom per natt*. Besøk Hotels.com for bestilling.  

Ønsker du å løpe Midnight Sun Marathon ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

Le Marathon Du Médoc, Frankrike

For løpere med mer sans for moro enn blodsmak i munnen er Le Marathon Du Médoc midt i blinken. Dette løpet, som arrangeres i september, er noe ganske utenom det vanlige. Deltakerne springer gjennom Médoc-regionen iført fantasifulle kostymer, mens de stanser for vinsmaking på lokale slott og herregårder hele 23 ganger på veien. I tillegg til vinen vanker det franske delikatesser som godteri, brød, iskrem, østers, ost og gåseleverpostei, for bare å nevne noe.


Foto: AMCM/De Tienda/Mainguy.


​Foto: AMCM/De Tienda/Mainguy.

Ønsker du å løpe Le Marathon Du Medoc ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

Bo på det tradisjonelle hotellet De France et d’Angleterre, som ligger i hjertet av Puillac, en by omgitt av slott og vinmarker som gjestene kan besøke på fritiden dersom de ikke synes de fikk smakt nok vin under maratonløpet. Hotellet har 28 rom, og her kan du komme til hektene igjen etter løpet i en restaurant, på en terrasse eller i en privat hage. 

De France et d’Angleterre  fra 583 NOK per rom per natt.* Besøk Hotels.com for bestilling.  

Ønsker du å løpe Le Marathon Du Medoc ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

 

Great Wall Marathon, Kina

Dette løpet er beskrevet som et av de tøffeste maratonene i verden, og deltakerne løper faktisk oppe på selve den kinesiske mur. Løpet arrangeres hvert år i mai og inkluderer mer enn 5000 trappetrinn som må forseres under de 42 slitsomme kilometerne.


Foto :albatros-adventure.com 

Ønsker du å løpe great wall marathon ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

Bo på komfortable Splendid Oriental Business Hotel – Tianjin, en kort kjøretur fra start- og mållinjen i Great Wall Marathon. Hotellet har romservice og en egen salongbar for gjester. De tilbyr også henting på flyplassen og hjelper med bestilling av turer og billetter.

Splendid Oriental Business Hotel - Tianjin fra 155 NOK per rom per natt.* Besøk Hotels.com for bestilling.  

Ønsker du å løpe great wall marathon ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

 

Walt Disney World Marathon Weekend

Walt Disney World Marathon Weekend finner sted hvert år i januar. Løp gjennom Walt Disney World® Resort i Florida og opplev fornøyelsesparkene fra en side som besøkende normalt ikke får tilgang til. Og når de kjente og kjære Disney-figurene også står langs løypa og heier, er det jo duket for et maraton av det mer minneverdige slaget. 

Ønsker du å løpe Walt Disney World Marathon ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

Bo på luksuriøse The Alfond Inn, som ligger cirka 20 minutters kjøring unna Walt Disney World® Resort. Hotellets rolige beliggenhet gjør det til et perfekt sted å lade opp til og restituere seg etter et maratonløp, med en terrasse, utendørs svømmebasseng og treningssenter. Hotellet kan også skryte av sin berømte restaurant Hamiltons Kitchen, der gjestene kan slappe av i fritiden.

The Alfond Inn fra 2370 NOK per rom per natt*. Besøk Hotels.com for bestilling.  

Ønsker du å løpe Walt Disney World Marathon ? Her kan du booke billetter eller lese mer om dette løpet.

 

 

 

* Priser er oppdatert per 9. April 2018 og avhengig av ledig kapasitet. Alle priser på Hotels.com™ er inkl. skatter og avgifter, men vi gjør oppmerksom på at lokale myndigheter enkelte steder pålegger en avgift per person per natt. Du finner mer detaljert informasjon under «Obligatoriske gebyrer» på hvert enkelt hotells informasjonsside.

 

Om Hotels.com
Trenger du et sted å overnatte? Hotels.com hjelper deg. Vi elsker å reise, og det vet vi at du også gjør. Derfor har vi gjort det superenkelt å bestille gjennom oss. Med hundretusenvis av overnattingssteder over hele verden, og 90 lokale nettsteder på 41 språk, har Hotels.com alt du trenger for å oppfylle reisedrømmen din. Enten du ser etter luksus i Las Vegas, trehytter i Thailand eller en villa i Venezuela, finner du det bare et klikk unna.Med vårt prisvinnende lojalitetsprogram kan du i tillegg tjene opp gratis* overnattinger mens du sover. Du får også tilgang til hemmelige priser, slik at du kan spare penger allerede nå. Bedre blir det vel ikke! Det har til og med blitt enda enklere å bestille. Med over 25 millioner anmeldelser fra tidligere gjester, og en app som er så enkel i bruk at den har blitt lastet ned over 60 millioner ganger, kan du være sikker på å finne ditt perfekte overnattingssted.

**Hemmelige priser er tilgjengelige for brukere av appen til Hotels.com, medlemmer av Hotels.com™ Rewards og personer som kan låse opp de hemmelige prisene på nettstedet gjennom å abonnere på e-poster fra Hotels.com. Hemmelige priser vil vises der hvor du kan se banneret «Din hemmelige pris» i søkeresultatene. Kun tilgjengelig på utvalgte hoteller og for utvalgte datoer. Underlagt betingelser og vilkår.

*** Bonusovernattingen inkluderer ikke skatter og avgifter. Bonusovernattingens verdi baseres på gjennomsnittsverdien av de ti overnattingene. Registrering og bestilling gjøres via nettsiden www.hotels.com eller Hotels.com-appen, som er tilgjengelig på Apple Store og Google Play. Se gjeldende betingelser og vilkår.

 

Annonse

10 tips til deg som skal løpe maraton
Dersom du er en av dem som har gjennomført flere, eller skal gjennomføre din første 4...
Mandag, 18 February, 2019 - 09:10
Foto av Maratonkarusellen: fra Bergen Skogsmaraton 2018.
Maratonkarusellen er en gruppe som kun arrangerer lange løp, dette gjøres i samarbeid...
Tirsdag, 29 januar, 2019 - 10:58
Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19

Annonse

Følg oss på facebook