Til toppen

Annonse

Bergen Triathlon Club

Bergen Triathlon Club

klubb

Bergen Triathlon Club

Klubben ble stiftet allerede i 1985, og var da svært aktiv både nasjonalt og internasjonalt. I 2003 ble klubben meldt inaktiv, før den ble vekket til live igjen i 2009. Kreftene bak klubben var i hovedsak fra triatlongruppen i Bergen Cykle Klubb, som hadde drevet triatlon i BCK siden høsten 2007. Stevnene og aktiviteten derfra ble videreført til Bergen Triathlon Club, som igjen har videreutviklet seg gjennom årene.

BTC er nå en av Norges største triatlonklubber med mange tilbud, arrangementer og et aktivt miljø. Medlemmene er både unge og voksne, lykkelige mosjonister og lovende juniorutøvere på internasjonalt nivå.

Klubbens formål og verdier

  • Bergen Triathlon Club ønsker å bidra til økt triathlon aktivitet i Bergen og omegn. Klubben ønsker å tilby trening og konkurranser for alle aldre og alle nivåer ved å hjelpe nykommere i gang og støtte opp under eliteutøvere. Det er også viktig for klubben å arrangere gode, trygge triatlonstevner i våre nærområder.
  • Bergen Triathlon Club er i mot doping i alle former og skal bidra til å spre sunne holdninger til idrettutøvelse blandt sine medlemmer og deltakere i stevner.
  • I triathlon begrepet ligger et ønske om allsidig idrettutøvelse. Triathlon er en sport som kan utøves i naturlige omgivelser uten behov for store og energikrevende idrettsanlegg. Bergen Triathlon Club ønsker å drive idretten på en mest mulig miljøskånsom måte. Det kan innbære at man bruker transport til og fra jobb og skole som trening via løp eller sykkel, at man bringer med seg emballasje fra mat og annet man har med seg på aktivitet til avfallsdunk.
  • Klubben er politisk og religiøst nøytral og vil ønske alle velkommen til et idrettslig fellesskap i et godt miljø.
  • Klubben blir drevet på en effektiv og enkel måte, slik at mest mulig frivillig innsats og kapital brukes til å skape idrettsaktivitet.
  • Klubben utgjøres av medlemmene samlet, og klubbens eksistens er tuftet på at medlemmene i felleskap stiller opp og bidrar til klubbens drift og suksess. At man melder seg frivillig til å delta er viktig og ressurssparende. Da slipper man at man skal bruke frivillig innsats til å verve frivillig innsats.

Ønsker du å melde deg inn?

 

Løp: 
Axtri, Aurlandsfjellet Xtreme Triathlon 2020
Adresse: 
Hordaland
Skogvegen 6
5306 ERDAL
Norge
NO

Annonse

10 tips til deg som skal løpe maraton
Dersom du er en av dem som har gjennomført flere, eller skal gjennomføre din første 4...
Mandag, 18 February, 2019 - 09:10
Foto av Maratonkarusellen: fra Bergen Skogsmaraton 2018.
Maratonkarusellen er en gruppe som kun arrangerer lange løp, dette gjøres i samarbeid...
Tirsdag, 29 januar, 2019 - 10:58
Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19

Annonse

Følg oss på facebook