Til toppen

Annonse

Trondheim Triathlonklubb

 

Trondheim triatlonklubb ønsker å danne et kraftsentrum for triatlon i Midt-Norge. Deres hovedmålsetting er å bidra til et aktivt triatlonmiljø i Trøndelag, ved å ha et aktivt treningsmiljø og arrangere attraktive konkurranser.

Ønske er at klubben skal være inkluderende og inspirerende. De skal gi flere mot til å prøve seg, lage møteplasser, og danne et godt klubbmiljø. Ønsker er å gi et godt tilbud til ungdom og aktive, samt gjøre terskelen for å delta i den perfekte mosjonsidretten lav. De skal gi treningsglade trøndere muligheten til å prøve triatlon gjennom å arrangere karusellkonkurranser som er gjennomførbare for de aller fleste med litt målrettet trening. Med Trondheim triatlon vil de arrangere noe som lokker triatleter fra hele landet til Midt-Norge og denne regionens fantastiske forhold for mangfoldig fysisk utfoldelse.

Ønsker å involvere alle medlemmer av Trondheim triatlonklubb i klubbens aktiviteter. Enten som funksjonærer på våre arrangementer, eller som drivkrefter i å utvikle vårt treningstilbud, kurstilbud, møtetilbud, eller andre aktiviteter vi vokser på! Ved innmelding vil en derfor få et valg mellom å delta på ulike vis. Vi håper det fører til eierskap, engasjement og entusiasme i klubben. Diskusjonsforumet vårt er stedet for både idedugnader, avtaler om treningsturer og nysgjerrige spørsmål. Ikke nøl, registrer deg som bruker, og ta del i samtalen!

Klubben har eksistert siden slutten av 1989. I 2009 ble klubben restartet, og siden har aktivitetsnivået i Trondheim triatlonlubb tiltatt kraftig. Klubbens grunnlegger Wiggo Sevald Røst var en viktig ressursperson helt frem til han brått døde som følge av en sykkelulykke i 2014.

Trondheim triatlonklubb er åpen for alle, uavhengig av ambisjoner, erfaring og nivå.

Adresse: 
Trondheim Trondheim
Norge
NO

Annonse

10 tips til deg som skal løpe maraton
Dersom du er en av dem som har gjennomført flere, eller skal gjennomføre din første 4...
Mandag, 18 February, 2019 - 09:10
Foto av Maratonkarusellen: fra Bergen Skogsmaraton 2018.
Maratonkarusellen er en gruppe som kun arrangerer lange løp, dette gjøres i samarbeid...
Tirsdag, 29 januar, 2019 - 10:58
Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19

Annonse

Følg oss på facebook