Til toppen

Annonse

Trondheim Triatlonklubb

Trondheim Triatlonklubb

Klubb

Trondheim Triatlonklubb

Velkommen til Trondheim triatlonklubb! Vi ønsker å danne et kraftsentrum for triatlon i Midt-Norge. Vår hovedmålsetting er å bidra til et aktivt triatlonmiljø i Trøndelag, ved å ha et aktivt treningsmiljø og arrangere attraktive konkurranser.

Vi ønsker at klubben skal være inkluderende og inspirerende. Vi skal gi flere mot til å prøve seg, lage møteplasser, og danne et godt klubbmiljø. Vi ønsker å gi et godt tilbud til ungdom og aktive, samt gjøre terskelen for å delta i den perfekte mosjonsidretten lav. Vi skal gi treningsglade trøndere muligheten til å prøve triatlon gjennom å arrangere karusellkonkurranser som er gjennomførbare for de aller fleste med litt målrettet trening. Med Trondheim triatlon vil vi arrangere noe som lokker triatleter fra hele landet til Midt-Norge og denne regionens fantastiske forhold for mangfoldig fysisk utfoldelse.

Vi ønsker å involvere alle medlemmer av Trondheim triatlonklubb i klubbens aktiviteter. Enten som funksjonærer på våre arrangementer, eller som drivkrefter i å utvikle vårt treningstilbud, kurstilbud, møtetilbud, eller andre aktiviteter vi vokser på! Ved innmelding vil en derfor få et valg mellom å delta på ulike vis. Vi håper det fører til eierskap, engasjement og entusiasme i klubben. Diskusjonsforumet vårt er stedet for både idedugnader, avtaler om treningsturer og nysgjerrige spørsmål. Ikke nøl, registrer deg som bruker, og ta del i samtalen!

Klubben har eksistert siden slutten av 1989. I 2009 ble klubben restartet, og siden har aktivitetsnivået i Trondheim triatlonlubb tiltatt kraftig. Klubbens grunnlegger Wiggo Sevald Røst var en viktig ressursperson helt frem til han brått døde som følge av en sykkelulykke i 2014.

Trondheim triatlonklubb er åpen for alle, uavhengig av ambisjoner, erfaring og nivå.

Adresse: 
Trøndelag
C/o Helge Johansen, Vådanvegen 4A, 7024 TRONDHEIM
Norge
NO

Annonse

Annonse

Følg oss på facebook