Til toppen

Annonse

Fredrikstad Triathlon

Dato: 
Lørdag, 19 august, 2017 - 08:00
Triathlon

Fra og med 2016 flyttes Fredrikstad Triathlon til Fredrikstad sentrum. Vi gleder oss til å ta imot deltakere, publikum og samarbeidspartnere til en sprintdistanse med x-faktor. Fredrikstad Triathlon er en konkurranse hvor ”alle” over 17 år kan delta. Skiftesonen er plassert på Stortorvet midt i hjertet av byen. Med ”snille” løyper og et meget publikumsvennlig arrangement, ønsker vi hjertelig velkommen 19. august.

SVØMMING
Svømmeetappen går langs bryggepromenaden i sentrum og er en del av Glomma. Det vil gi deg noe ekstra hjelp når det skal svømme medstrøms gjennom byen. Vær forberedt på rask svømmetid og publikum langs hele etappen. Starten går fra Byfergen som ligger til kai og det er intervallstart med fem sekunder mellom hver deltaker. Det er påbudt med våtdrakt med lange armer og ben.

SYKLING
Sykkeletappen går på meget bra asfaltunderlag og er en rundløype. Ut av skiftesonen sykles det én km før du kommer inn i rundløypen. Rundløypen skal sykles fire ganger á fire km. Etter fire runder sykles det ut av rundløypen, samme vei du kom inn, og tilbake til skiftesonen. Deltakeren må selv holde orden på hvor mange runder som er syklet. Vi har elektroniske mellomtider pr. runde, men det vil ikke være visuelt for deltakeren. Valgfritt bruk av sykkel, bortsett fra el-sykkel. For publikum er det ca. 200 meter fra oppgang svømming til rundløype sykling.

LØPING
Løpeetappen går i sentrum og runden skal løpes to ganger. Underlaget er ca.90% asfalt og 10% grusvei. Ved runding ut på andre runde, etter ca. 2,3km, mottar du et armbånd som viser at du har løpt to runder når du kommer i mål.

Annonse

10 tips til deg som skal løpe maraton
Dersom du er en av dem som har gjennomført flere, eller skal gjennomføre din første 4...
Mandag, 18 February, 2019 - 09:10
Foto av Maratonkarusellen: fra Bergen Skogsmaraton 2018.
Maratonkarusellen er en gruppe som kun arrangerer lange løp, dette gjøres i samarbeid...
Tirsdag, 29 januar, 2019 - 10:58
Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19

Annonse

Følg oss på facebook

Følg oss på Instagram