Til toppen

Annonse

august 2016

Lofoten Triathlon 2019

WELCOME TO THE ARCTIC TRIPLE

THREE RACES, THREE ADVENTURES, THREE SEASONS

In the unique surroundings of the Lofoten Islands we are giving you the opportunity to truly feel alive. It will be hard. It will be tough. It will be amazing. We promise you an unforgettable experience in the footsteps of Vikings. Week 11 – 22 – 33. Mark your calendar for years to come!

Dates for 2019:

Fredrikstad Triathlon

Fra og med 2016 flyttes Fredrikstad Triathlon til Fredrikstad sentrum. Vi gleder oss til å ta imot deltakere, publikum og samarbeidspartnere til en sprintdistanse med x-faktor. Fredrikstad Triathlon er en konkurranse hvor ”alle” over 17 år kan delta. Skiftesonen er plassert på Stortorvet midt i hjertet av byen. Med ”snille” løyper og et meget publikumsvennlig arrangement, ønsker vi hjertelig velkommen 19. august.

Trondheim Triathlonklubb

 

Trondheim triatlonklubb ønsker å danne et kraftsentrum for triatlon i Midt-Norge. Deres hovedmålsetting er å bidra til et aktivt triatlonmiljø i Trøndelag, ved å ha et aktivt treningsmiljø og arrangere attraktive konkurranser.

Trondheim Triathlon 2019

Trondheim triatlon er et årvisst fyrtårn for triatlon nordafjells. Arrangementet passer for alle som trener allsidig, og vil sette seg et spektakulært mål for sommeren.

Deltagerne gjennomfører en vakker reise i og rundt Trondheim. Etter å ha blitt skysset ut med båt til Munkholmen, går svømmeetappen inn fra holmen til landgang midt blant tilhengerskaren i Ilsvika. Sykkeletappen fører deltagerne ut til Byneset langs fjæresteinene i Trondheimsfjorden. Løpeetappen går inn i byen langs Nidelva, rundt Kristiansten festning, og til målgang i Ilsvika.

G-Max Åsane Sprint Triathlon 2019

G-Max Åsane Sprint Triathlon ved Liavannet. Den 750 meter lange svømmedelen er godt synlig fra land. Dette er en sprint hvor det kjøres 8 runder på sykkel. Det er lov å ligge på hjul under syklingen (draft legal). Løpdelen er nøyaktig oppmålt til 5000 meter og går på grusveien rundt Liavannet. Løypen er helt flat og det løpes 3 runder.

Supersprint arrangeres i samme trase med egne distanser: 375 meter svøm, 10 km sykkel (4 runder) og 2,5 km løp. Etterpå bli det en barneløp for de yngste.

Klasser

Uvdal triathlon 2019

Mellom Kongsberg og Geilo ligger Uvdal, rik på norsk natur, kultur og tradisjoner. Uvdal er et populært hytteområde, med store fjellområder som Hardangervidda Nasjonalpark og Trillemarka Naturvernområde innenfor kommunens grenser.

3XGames

GJERDRUM 3XGAMES TRIATLON

Lysdammen i Gjerdrum
2022, Gjerdrum, 

DISTANSER 2016:
SUPERSPRINT:  400m Svømming, 10km sykling & 2,5km løping!
SPRINT:                  750m Svømming, 20 km sykling & 5km løping!
OLYMPISK:         1500m Svømming, 40km sykling & 10km løping!
TRISTAFETT:      Sprintdistanse for Bedrift / Lag

Annonse

10 tips til deg som skal løpe maraton
Dersom du er en av dem som har gjennomført flere, eller skal gjennomføre din første 4...
Mandag, 18 February, 2019 - 09:10
Foto av Maratonkarusellen: fra Bergen Skogsmaraton 2018.
Maratonkarusellen er en gruppe som kun arrangerer lange løp, dette gjøres i samarbeid...
Tirsdag, 29 januar, 2019 - 10:58
Ulratri Sweeden arrangeres i år for 5 gang, og Sverige sitt første Ulratriatlon. Dett...
Torsdag, 19 juli, 2018 - 09:18
– «'Du burde prøve maraton', sa de. 'Det blir gøy', sa de.» ... hvor mange løpere har...
Fredag, 13 April, 2018 - 09:19

Annonse

Følg oss på facebook

Følg oss på Instagram